یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر حوزه علمیه استان قم به تشریح برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و تبلیغی این حوزه علمیه در تابستان امسال و برنامه‌های سال تحصیلی 92-91 پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد فرخ‌فال در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، در تشریح برنامه‌های تابستانی حوزه علمیه قم اظهار داشت:‌ در ایام تابستان، در راستای فعالیت‌های آموزشی و ارتقای طلاب حوزه علمیه قم اردوی متمرکز طلاب از سوی مدیریت حوزه علمیه قم در مشهد در حال برگزاری است.

وی با اشاره به آغاز به کار این دوره از نیمه نخست تیرماه سال جاری در مشهد مقدس اظهار داشت: این اردو در راستای ارتقای علوم پایه‌ای طلاب که در سال‌های گذشته آن را گذرانده‌اند، برگزار شده و امسال نزدیک به 300 نفر از طلاب قمی در آن شرکت دارند.

مدیر حوزه علمیه استان قم افزود: ‌در کنار این اردوی متمرکز، اردوهای جداگانه‌ای نیز از سوی برخی مدارس علمیه قم در مشهد و دیگر شهرستان‌های کشور از جمله آشتیان و اردبیل درحال برگزاری است که در این اردو‌ها، علاوه بر تقویت بنیه علمی طلاب، ارتقای پایه تحصیلی آنها نیز انجام می‌شود.

وی با اشاره به شرکت نزدیک به 1000 طلبه حوزه علمیه قم در اردوهای غیر متمرکز مدارس علمیه قم در مناطق مختلف کشور افزود: طلاب ممتاز مدارس علمیه قم با شرکت در این طرح، برخی دروسی که باید در مدت یک سال آن را مطالعه کنند و امتحان دهند، طی یک برنامه‌ فشرده تابستانی آن را می‌گذرانند. البته این  طرح ویژه طلاب ممتاز در پایه‌های مختلفی تحصیلی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ‌فال افزود: در کنار برنامه‌های آموزشی این اردوها، فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی نیز در سطح شهرستان‌ها اجرا می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری برخی اردو‌های مدارس علمیه استان، در قم، در راستای فعالیت‌های تقویتی و ارتقایی، ادامه داد: حوزه علمیه قم در تابستان امسال، پذیرای طلاب سایر شهرستان‌های کشور در این شهر مقدس می‌باشد که برای این  کار 6 مدرسه علمیه در سطح شهر در نظر گرفته شده تا طلاب ضمن بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و معنوی قم، در برنامه‌های تقویت بنیه علمی و ارتقایی تحصیلی شرکت کنند.

مسئول حوزه ریاست مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در ادامه به برنامه حوزه در راستای ارتقای پایه‌های علمی اشاره و اظهار کرد: مدیریت حوزه علمیه قم در این راستا، تلاش دارد با اجرای برنامه‌‌ای، محدوده‌های باقی‌مانده در کتب آموزشی را ساماندهی نماید. این طرح به شورای عالی حوزه‌های علمیه ارائه شد و با اساتید برجسته حوزه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی خاطرنشان ساخت: بر اساس این طرح، که از ابتدای سال تحصیلی 92-91 در مدارس علمیه قم اجرا می‌شود، تمامی محدوده‌های متون دروس حوزه مطالعه می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ‌فال همچنین درباره قرار گرفتن کلام و تفسیر در برنامه‌های درسی حوزه اظهار داشت:‌ بر اساس این طرح، قرار است که مقدمات و فضایی ایجاد شود تا تفسیر و کلام جزو برنامه ساماندهی سطوح عالی حوزه قرار گیرد، همانطور که در فقه واصول طلاب در سال تحصیلی حضور دارند در سال تحصیلی 92-91، در دروس تفسیر و کلام نیز شرکت کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha